portfolio | Confides groep

EEN UPDATE VAN BRANDING, HUISSTIJL EN WEBSITE

Confides is een beleggingsmakelaar, gericht op de stad Groningen. Onder de labels Vastgoed, Beheer en Verhuur biedt Confides een uitgebreid dienstenpakket aan beleggers in residentieel vastgoed (verhuurde woningen).

De vraag aan Abraham en De Leeuw was om een update te geven aan de huisstijl van de drie labels en tevens een moderne website te bouwen, waarbij het onderscheid en synergie tussen de drie labels voorop staat.

Branding

Het versterken van een reeds bepaalde merkstrategie naar de wensen van nu.

Design

Update van de huisstijl, inclusief design van de website, huisstijldocumenten, makelaarsborden en diverse uitingen.

Website ontwikkeling

Ontwikkeling van de website met vastgoed (aanbod) integratie en consistent gebruik van de drie stijlen.

portfolio | Confides | Design

DESIGN

Abraham en De Leeuw ontwikkelde een geheel nieuwe website voor Confides Groep. Het design van de pagina’s is op maat gemaakt, op basis van vooraf vastgestelde speerpunten. Door veelvuldig gebruik van beeldmateriaal en foto’s van de stad Groningen is een duidelijke nadruk op het lokale en persoonlijke karakter gelegd. Het consequente gebruik van kleuren in relatie met specifieke dienstenpakketten zorgt voor een overzichtelijke (visuele) structuur in enigszins complexe materie.

 

 

portfolio | Confides | WORDPRESS

WEBSITE ONTWIKKELING

Door ontwikkelingen binnen uw bedrijf kan het zijn dat de branding en website niet helemaal meer aansluiten bij de huidige situatie. Abraham en De Leeuw helpt u om de presentatie van uw bedrijf naar het heden te halen en daarmee klaar voor de toekomst! 

BENT U OOK OP ZOEK NAAR..

PROFESSIONELE BRANDING EN WEBSITE ONTWIKKELING

Dan bent u bij Abraham en De Leeuw aan het juiste adres! 
Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.